havadurum

Yaşam Evleri hünerlerini sergiledi

Çanakkale Belediyesi Sosyal Yaşam Evleri tarafından hazırlanan serginin açılışı Prof.Dr.Türkan Saylan Belediye Sosyal Tesisleri`nde gerçekleştirildi.

689
Kentte vatandaşların sosyal, kültürel ve haklar konusunda bilgilendirildiği, çeşitli alanlarda kursların ve bilgilendirme çalışmalarının yürütüldüğü Barbaros, Troia ve Esenler’de yer alan Çanakkale Belediyesi Sosyal Yaşam Evleri’nde yapılan çeşitli çalışmalar halkın beğenisine sunuldu.
Belediye Başkan Vekili Belgin Akpınar`ın açılışını yaptığı sergide Barboros, Esenler ve Troia Sosyal Yaşam Evleri`ne devam eden çocuklar tarafından gerçekleştirilen tiyatro gösterisinin ardından yetişkinler tarafından açılan sergi gezildi. Koronun seslendirdiği parçalar büyük beğeni topladı. Toplumun farklı sosyo-kültürel ve ekonomik gruplarından kadın, erkek, çocuk, yaşlı, engelli herkesin kendisine yönelik bir faaliyet ve sosyalleşme alanı bulabildiği Sosyal Yaşam Evleri katılımcılarına katılım belgelerinin de verildiği etkinlik sonunda Yaşam Evleri adına Başkan Vekili Belgin Akpınar`a hediye takdim edildi.
 
Paylaş