Yalı Çapkını Talih kimdir? Yalı Çapkını'nın Talih'i Cemre Gümeli kimdir?

Merakla beklenen Yalı Çapkını dizisine bu hafta farklı bir isim katılıyor. Sevilen diziye bu akşam Talih karakteriyle Cemre Gümeli de katılacak. İşte, Yalı Çapkını'nın Talih'i Cemre Gümeli hakkında her şey…

2510

Star TV ekranlarında yayınlanan ve izleyicilerinin heyecanla takip ettiği Yalı Çapkını, bu akşam 38. yeni bölümüyle izleyicilerle buluşacak. Cemre Gümeli, Talih karakteriyle diziye dahil olacak. İşte, hem Talih karakteri hem de Cemre Gümeli hakkında bilgiler...

Cemre Gümeli kimdir?

Cemre Gümeli, 24 Eylül 1993 tarihinde İstanbul’da doğdu. Terazi burcu olan Gümeli, 1.72 metre boyunda ve 55 kilogram ağırlığındadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü mezunu olan Gümeli, genç yaşlarda bale ve piyano dersleri almıştır. Ayrıca New York’ta Meisner Tekniği üzerine oyunculuk eğitimi almıştır. Almanca ve İngilizce bilmektedir.

Cemre Gümeli’nin Oyunculuk Kariyeri

Cemre Gümeli, oyunculuk kariyerine tiyatro ile başladı. Shakespeare’in Bir Yaz Gecesi Rüyası ve 3. Richard oyunlarında rol aldı. Daha sonra kısa filmler ve web dizilerinde yer aldı. 2016 yılında Tatlı İntikam adlı TV dizisinde Simay karakterini canlandırdı. 2018 yılında Servet adlı mini dizide Hande Fettah karakterini oynadı. Aynı zamanda 2018 ve 2019’da Elimi Bırakma dizisinde Cansu Kara rolünü üstlendi. 2020 yılında Bay Yanlış dizisinin kadrosuna katılarak avukat Deniz Koparan karakterini canlandırdı. 2021 ve 2022 yıllarında Barbaros: Akdeniz’in Kılıcı adlı dizide Meryem karakterine hayat verdi.

Cemre Gümeli’nin Yalı Çapkını’ndaki Rolü

Cemre Gümeli, 2023 yılında Star TV’de yayınlanmaya başlayan Yalı Çapkını adlı dizide Talih karakterini oynamaktadır. Talih, Ferit’in geçirdiği kaza sonrasında kolunda hasar kalan fizyoterapist doktordur. Ferit’i iyileştirmeye çalışırken ona aşık olur. Ancak Ferit’in sevgilisi Seyran ile aralarında büyük bir rekabet vardır. Talih, Seyran’ın en büyük rakibi olarak görülür.

(Nilay Günay)

Paylaş