havadurum

Wanda Nara Kanser mi? Mauro Icardi’nin eşi, son durumunu paylaştı

Lösemi hastalığıyla savaşan Wanda Nara, cesur bir paylaşımda bulundu. Mauro Icardi’nin eşi, hastalığını ilk kez adıyla anarak, kendisini duyuran gazeteciye teşekkür etti. Nara’nın tedavi süreci ve eşinin durumu merak konusu oldu.

55882

Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi’nin eşi ve menajeri olan Wanda Nara, sosyal medya hesabından lösemi hastalığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Nara, hastalığını ilk kez adıyla çağırdığını ve gazetecinin bilgiyi yayınlaması gerektiğini belirtti.

Lösemi nedir?

Lösemi, kan hücrelerinin öncüllerinin kemik iliğinde kontrolsüz çoğalması sonucu ortaya çıkan bir kanser türüdür. Lösemili hastalarda normal kan hücreleri yerini anormal kan hücrelerine bırakır ve bu da kanın normal işlevlerini bozar. Lösemi, akut veya kronik olarak sınıflandırılabilir. Akut lösemilerde hastalık hızlı ilerler ve tedavi edilmezse ölümcül olabilir. Kronik lösemilerde ise hastalık yavaş ilerler ve uzun süre belirti vermeyebilir.

Wanda Nara’nın hastalığı nasıl ortaya çıktı?

Wanda Nara’nın lösemi hastalığı, Arjantin basınında ilk kez 28 Ekim 2023 tarihinde duyuruldu. Arjantinli gazeteci Luis Ventura, Nara’nın şiddetli karın ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldığını ve omuriliğinden parça alınarak teste gönderildiğini söyledi. Ventura, Nara’nın lösemi teşhisi konduğunu ve tedaviye başladığını iddia etti.

Wanda Nara’dan açıklama geldi

Wanda Nara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hastalığıyla ilgili ilk kez net bir açıklama yaptı. Nara, “Lösemiyim. İlk başta ‘şu hastalığım var’ diyordum. Sonra ‘şu hastalık’ diyebildim. Şimdi onu adıyla çağırıyorum” ifadelerini kullandı. Nara, ayrıca hastalığını ilk kez duyuran gazeteci Ventura’ya da teşekkür etti. Nara, “O bir gazeteci ve eğer bilgi ona ulaştıysa bunu yayınlaması gerekirdi. Ben de onun sayesinde bu konuda konuşabiliyorum” dedi.

Wanda Nara’nın tedavisi nasıl gidiyor?

Wanda Nara’nın tedavi süreci hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak Arjantin basınında yer alan haberlere göre, Nara’nın kemoterapi tedavisine başladığı ve durumunun iyi olduğu belirtildi. Nara’nın eşi Mauro Icardi ise Galatasaray’daki performansından ödün vermedi ve takımına destek olmaya devam etti.

Wanda Nara kimdir?

Wanda Nara, 10 Aralık 1986 tarihinde Arjantin’in Buenos Aires şehrinde doğdu. Modellik ve oyunculuk yapan Nara, aynı zamanda futbolcu Mauro Icardi’nin eşi ve menajeridir. Nara, daha önce de futbolcu Maxi Lopez ile evliydi ve bu evlilikten üç çocuğu oldu. Nara ve Icardi ise 2014 yılında evlendi ve iki çocukları oldu. (Şerife Turhanlı)

Paylaş