Vali Toraman’dan ÇTSO Yönetim Kurulu’na ziyaret

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısına katılmak üzere Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’na giden Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, toplantının ardından ÇTSO Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

619

Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuruluna ziyarette bulundu.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette; Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Turgay Kılıç ve Ahmet Çelik ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Ziyaretle ilgili bilgi veren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı ardından Sayın Valimiz bizleri de ziyaret etti. Odamızın çalışmaları, öncelikli sektörlerimiz, İlimiz ekonomisi ile ilgili bilgilendirmede bulunduk. Kendilerine yakın zamanda daha geniş kapsamlı bir sunum arz edeceğiz. Sayın Valimizin yeni görev yeri Çanakkale’mizin hayırlı olmasını dileyerek İlimiz için yapılacak tüm çalışmalara desteğimizi ifade ettik. Ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş