Vali Toraman Biga'da incelemelerde bulundu

Vali Doç. Dr. Ömer Toraman Biga ilçesinde çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret ederek; incelemelerde bulundu.

291

Çanakkale Valisi Vali Doç. Dr. Ömer Toraman ilçe gezilerine Biga ile devam etti. Dün Biga ilçesi ziyaretlerine Kaymakamlık ile başlayan Vali Toraman, Kaymakam Ercan Kayabaşı’ndan ilçenin genel durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından çarşı esnafını dolaşan Vali Toraman, buradan Belediye binasına geçti ve Başkan Alper Şen tarafından belediye hizmetleri hakkında bilgilendirildi.

Biga ziyaretlerine Eğitim Kampüsünü ziyaret ederek devam eden Vali Toraman, binanın fiziki yapısı hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Vali Toraman’ın bir sonraki durağı ise Şehit Uzman Çavuş Ulaş Açıkgöz’ün aile evi oldu. Şehit Ulaş Açıkgöz’in annesi Kaniye Açıkgöz ve kardeşi Zeynep Mutlu’yu ziyaret eden Vali Toraman, şehidimizin ailesi ile bir süre sohbet etti.

Vali Doç. Dr. Ömer Toraman’ın ilçedeki son durağı Biga Adliyesi oldu. Burada Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Demir tarafından karşılanan Vali Toraman, Cumhuriyet savcıları, hakimler ve adliye personeli ile tanıştı.

Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman'ın Biga ziyareti ile ilgili fotoğraf galerisi için aşağıdaki linkten yararlanabilirsiniz:

https://canakkaleolay.com/galeri/vali-toraman-biga-da-169

(HABER MERKEZİ)
Paylaş