Vali Toraman Bayramiç’te bir dizi ziyarette bulundu

Vali Doç. Dr. Ömer Toraman, Bayramiç’teki resmi ziyaretleri kapsamında Kaymakam Emrah Bütün ile ilçenin durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunarak, belediye ve adliye ziyaretlerinin ardından, Mehmet Akif Ersoy Müze Evi'ni gezdi ve şehit ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

304

Vali Doç. Dr. Ömer Toraman, Bayramiç ilçesini ziyaret ederek bir dizi resmi görüşme ve ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Bayramiç Kaymakamı Emrah Bütün ile bir araya gelen Vali Toraman, ilçenin genel durumu ve yürütülen projeler hakkında bilgi aldı.

Bayramiç Belediyesine ziyaret

Ziyaretinin devamında Bayramiç Belediyesine geçen Vali Toraman, Belediye Başkanı Hasan Cem Atılgan ile görüşerek belediye hizmetleri hakkında detaylı bilgi aldı.

Bu görüşmelerin ardından, Vali Toraman, Bayramiç Adliyesine giderek savcı ve hakimlerle bir araya geldi.

Mehmet Akif Ersoy Müze Evi ziyareti

Vali Toraman’ın ziyaret programı, İstiklal Marşı'nın şairi Mehmet Akif Ersoy’un çocukluk dönemini geçirdiği evin müzeye dönüştürüldüğü Bayramiç Müze Evi ile devam etti. Kaymakam Emrah Bütün ile birlikte müze yetkililerinden bilgi alan Vali Toraman, Ersoy’un hayatı ve eserleri hakkında bilgiler aldı.

Vali Toraman Şehit Üsteğmen Ahmet Altın’ın ailesini ziyaret etti

Ziyaretlerinin son bölümünde, Vali Doç. Dr. Ömer Toraman, Şehit Üsteğmen Ahmet Altın’ın ailesini ziyaret etti. Şehidin annesi Müslime Altın ve babası Mustafa Altın ile bir süre sohbet eden Vali Toraman, tüm şehitleri rahmet ve minnetle anarak, ailelerine destek ve taziyelerini iletti.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş