havadurum

Vali İlhami Aktaş'tan bayram öncesi pazar ziyareti

Vali İlhami Aktaş, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Cuma Pazarı ve Canlı Hayvan Pazarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

487

Kurban Bayramı öncesinde Cuma Pazarı ve Canlı Hayvan Pazarını ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip bayramlarını kutladı. Pazarcı esnaflarını tezgâhlarının başında ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, hayırlı işler dileyerek, bereketli, bol kazanç temennisinde bulundu, bayramlarını kutladı.Cuma Pazarını ziyaretinin ardından Vali İlhami Aktaş, Canlı Hayvan Pazarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Canlı Hayvan pazarını gezerek incelemelerde bulunup yetkililerden pazarda uygulanan tedbirlerle ilgili bilgi alan Vali İlhami Aktaş esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek hayırlı alışverişler diledi, bayramlarını kutladı.

Kurban Bayramına yönelik İl genelinde tüm tedbirlerin alındığını ifade eden Vali İlhami Aktaş, İl genelinde kurban satış alanları ve kesim yerleri ile ilgili bütün önlemlerin en hassas şekilde alındığını belirtti. Vali İlhami Aktaş’a Canlı Hayvan Pazarı ziyareti sırasında İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan eşlik etti.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş