Vali Aktaş Türkiye Yüzyılının Emektarlarıyla kahvaltıda buluştu

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 18 Mart Kız Öğrenci Yurdu’nda misafir edilen Türkiye Yüzyılının emektarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

709

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024 yılının Emekli Yılı olarak ilan edilmesinin ardından Vali İlhami Aktaş, Çanakkale’de misafir edilen Türkiye Yüzyıl’ının emektarlarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Çanakkale Valiliği’nden edinilen bilgiye göre 18 Mart Kız Öğrenci yurdunda gerçekleşen programa; Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hilmi Ercan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Celil Sezgin, İl Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bekir Çelen, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, Emekli olan İl Afet ve Acil Durum Eski Müdürü İbrahim Tarı, kurum personeli ve emekli vatandaşlarımız katıldı.

“2024 Emekliler Yılı” kapsamında 18 Mart Kız Yurdunda ücretsiz konaklama imkânından yararlanarak Çanakkale’de tatil yapan emeklilerle bir araya gelen Vali İlhami Aktaş, emekli vatandaşlarımızla bir süre görüşerek sohbet etti.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş