havadurum

Vali Aktaş'tan Jandarma ve Emniyete veda ziyareti

Kocaeli Valiliği’ne atanan Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, kurumlara olan veda ziyaretlerine devam ediyor. Vali Aktaş son olarak İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

751

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kocaeli Valiliği atanan Vali İlhami Aktaş, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına veda ziyaretinde bulundu.

İlk olarak İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Aktaş, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi Akman tarafından karşılandı.

İl Jandarma Komutanlığı ziyaretçi şeref defterini imzalayan Vali Aktaş, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi Akman ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Vali İlhami Aktaş, Çanakkale’mizin asayişini ve vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan tüm Jandarma personeline teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.

İl Jandarma Komutanlığı ziyaretinin ardından İl Emniyet Müdürlüğü’ne geçen Vali Aktaş, İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı tarafından karşılandı. Burada şeref defterini de imzalayan Vali Aktaş, İl Emniyet Müdürü Arıcı ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Vali İlhami Aktaş, fedakârca çalışan İl Emniyet personeline teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş