havadurum

Vali Aktaş, ÖSYM temsilciliğini ziyaret etti

Vali İlhami Aktaş, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) nedeniyle ÇOMÜ Eğitim Fakültesinde bulunan ÖSYM temsilciliğine ziyarette bulundu.

501

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sınavı dolayısıyla nedeniyle ÇOMÜ Eğitim Fakültesinde bulunan ÖSYM temsilciliğini ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz’ın da bulunduğu ziyarette Vali İlhami Aktaş, YKS’ye giren vatandaşların sınavlarını huzurlu ve güvenli bir şekilde geçirmesi için alınan tedbirler hakkında Çanakkale ÖSYM Merkez Sınav Koordinatörü Doç. Dr. Ali Emre Bilir’den bilgi aldı. ÇOMÜ Eğitim Fakültesinde YKS’de görevli personellerle bir süre sohbet eden Aktaş, görevlerinde başarılar diledi.

“Başarılar diliyorum”

Ziyarette, Yükseköğretim Kurumları Sınavı giren gençlerin velileri ile bir süre sohbet eden Vali İlhami Aktaş, velilerin sınav heyecanını paylaşarak başarı dileklerini iletti. Yükseköğretim Kurumları Sınavında kentlilerin sorunsuz bir sınav günü geçirmeleri için tüm tedbirlerin alındığını ifade eden Vali Aktaş, “ailelerimizin sınav heyecanını paylaşıyor, gençlerimize sınavlarında başarılar diliyorum” dedi.

(ATİLLA AKIN)
Paylaş