havadurum

Vali Aktaş Gazilerle bir araya geldi

Vali İlhami Aktaş, Gaziler günü nedeniyle Kore Gazisi Halil İbrahim Birgül ve Kıbrıs Gazisi İbrahim Donuklar'a ziyaret gerçekleştirdi.

596

Kore Gazisi Halil İbrahim Birgül ve Kıbrıs Gazisi İbrahim Donuklar'ı evlerinde ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, Gaziler ve aileleri ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Teşekkürlerini iletti

Kore Gazisi Halil İbrahim Birgül ve Kıbrıs Gazisi İbrahim Donuklar ve ailelerine sağlıklı uzun ömürler temennisinde bulunan Vali İlhami Aktaş, teşekkür ve şükran duygularını ifade etti. Kore Gazisi Halil İbrahim Birgül ve Kıbrıs Gazisi İbrahim Donuklar, Vali İlhami Aktaş'ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

Gazilere sağlık ve mutluluk diledi

Devletin ve gönül kapılarının, gazilerimize her zaman sonuna kadar açık olduğunu belirten Vali İlhami Aktaş, "Vatanı ve milleti uğruna fedakârlıklarıyla bizlere nice şanlı zaferler ve kahramanlıklarla dolu bir geçmiş armağan eden kahraman gazilerimize sağlık ve mutluluk, ebediyete intikal etmiş gazilerimize ve aziz şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum" şeklinde konuştu. Gazi ziyaretlerinde Vali Aktaş'a Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Harun Hazır eşlik etti.
(Duygu Yılmaz)

Paylaş