havadurum

Vali Aktaş, Deprem Sonrası AFAD ve 112 Ekipleriyle İncelemelerde Bulundu

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Yenice merkezli 4.9 büyüklüğündeki depremin ardından AFAD ve 112 ekipleriyle bir araya geldi.

629

Yenice merkezli meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki depremin etkileriyle ilgili olarak Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve 112 Acil Çağrı Merkezi ekipleriyle bir araya geldi.

Vali Aktaş'tan Moral ve Destek Ziyareti

Vali İlhami Aktaş, depremin hemen ardından bölgede yapılan tarama ve çalışmaları yerinde incelemek üzere AFAD il müdürlüğünü ziyaret etti. AFAD İl Müdür Yardımcısı Abbas Aslan'dan bilgi alan Vali Aktaş, yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldıktan sonra, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, çalışmalarında başarılar diledi.

112 Acil Çağrı Merkezi'nde Değerlendirme

Vali İlhami Aktaş'ın bir sonraki durağı ise 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü oldu. Burada alınan çağrılar ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Aktaş, tüm personele başarılar diledi. Vatandaşlara moral ve destek veren Vali Aktaş, ülkenin ve milletin her türlü afetten korunması temennisinde bulundu.

Güvenlik Tedbirleri Arttırılıyor

Vali İlhami Aktaş, yapılan incelemelerin ardından, bölgedeki güvenlik tedbirlerinin arttırılacağını ve afet sonrası yeniden yapılanma sürecinin hızlandırılacağını belirtti. Ayrıca, depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli tüm önlemlerin alınacağını da vurguladı.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş