havadurum

Vali Aktaş, Ayvacık’ta Göçmen Merkezlerini Ziyaret Etti

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Ayvacık ilçesinde bulunan Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi ve yapımı devam eden düzensiz göçmen ön kabul ve sevk merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

734

Vali İlhami Aktaş, Ayvacık ilçesine bir dizi ziyaret ve inceleme için gitti. İlk olarak Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezine giden Vali Aktaş, burada İl Göç İdaresi Müdürü Mustafa Çelik ve Geri Gönderme Merkezi Müdürü İlyada Bulut tarafından karşılandı. Vali Aktaş, merkezde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Geri Gönderme merkezi müdürlüğün hizmet birimlerini gezen Vali Aktaş, personele çalışmalarında başarılar diledi.

Düzensiz Göçmen Ön Kabul ve Sevk Merkezi İnşaatını Denetledi

Vali İlhami Aktaş, daha sonra Ayvacık ilçesinde inşaatı devam eden düzensiz göçmen ön kabul ve sevk merkezine geçti. Burada yetkililerden yapım aşamasında gelinen son durum hakkında bilgi alan Vali Aktaş, yapım çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür etti. Vali Aktaş, düzensiz göçmen ön kabul ve sevk merkezi hizmet binasının Ayvacık ilçesine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyaretlere İl ve İlçe Protokolü Eşlik Etti

Vali İlhami Aktaş’ın Ayvacık ilçesi ziyaretlerine Ayvacık Kaymakamı Salih Sak, İl Göç İdaresi Müdürü Mustafa Çelik, İlçe Jandarma Komutanı J. Üsteğmen Eren Arslantaş, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Koç, Geri Gönderme Merkezi Müdürü İlyada Bulut ve Geri Gönderme Sevk Koruma Takım Komutanı J. Teğmen İbrahim Mert Türkoğlu da katıldı.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş