havadurum

VakıfBank Sınav Yerleri Açıklandı Mı? 2023 VakıfBank Personel Alımı Sınav Tarihleri, Şartları ve Sonuçları

VakıfBank, 1985 memur alımı yapmak için 17 Ekim - 1 Kasım 2023 tarihleri arasında başvuru almıştı. Başvuru yapan adaylar, sınav yerlerinin açıklanmasını merakla bekliyor. Peki, VakıfBank sınav yerleri açıklandı mı? VakıfBank personel alımı sınavı ne zaman ve hangi illerde yapılacak? VakıfBank sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…

3669

VakıfBank, 1985 memur alımı için başvuru almıştı. VakıfBank sınav yerleri henüz açıklanmadı. VakıfBank personel alımı sınavı 2 Aralık 2023 tarihinde 31 ilde yapılacak. VakıfBank sınav sonuçları 15 Aralık 2023 tarihinde ilan edilecek.

Sınav Yerleri

VakıfBank, 1985 memur alımı için başvuru yapan adayların sınav yerlerini henüz açıklamadı. Sınav yerleri, Ankara Üniversitesi Aday İşlemleri Sistemi adresinden duyurulacak. Adaylar, sınav giriş belgelerini bu siteden alabilecekler. Sınav giriş belgesinde, sınavın yapılacağı yerin adresi ve sınav saati belirtilecek. Adayların, sınava gelirken yanlarında sınav giriş belgesi, nüfus cüzdanı veya pasaport, kurşun kalem, silgi ve kalemtıraş getirmeleri gerekecek.

Sınav Tarihi ve İlleri

VakıfBank personel alımı sınavı, 2 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 10.00’da yapılacak. Sınav, Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Batman, Bursa, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul (Anadolu), İstanbul (Avrupa), İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van, Zonguldak illerinde aynı anda gerçekleştirilecek. Sınava 15 dakikadan fazla geç kalan adaylar sınava alınmayacak. Sınavın ilk 30 dakikası ve son 5 dakikası içerisinde ise sınav salonundan çıkılmayacak.

Sınav Sonuçları

VakıfBank personel alımı sınav sonuçları, 15 Aralık 2023 tarihinde VakıfBank’ın internet sitesinden ilan edilecek. Sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyen adaylar, sonuçların ilan edildiği tarihten itibaren 5 iş günü içerisinde Ankara Üniversitesi Rektörlüğü’ne dilekçe ile başvurabilecekler. Sınav sonucunda başarılı olan adaylar, mülakat aşamasına katılmaya hak kazanacaklar. Mülakat tarihleri ve yerleri daha sonra duyurulacak. (Haber Merkezi)

Paylaş