havadurum

Vahit Tuna Anadolu Lisesi’nde Bilim Fuarı açılışı gerçekleştirildi

Çanakkale Vahit Tuna Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan projelerin yer aldığı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışı düzenlendi.

1716

Çanakkale Vahit Tuna Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan projelerin sergilendiği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışı gerçekleştirildi. Düzenlenen açılışa, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Ergüven, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ahmet Güngör, öğretmenler, öğrenciler, okul idarecileri ve davetliler katıldı.

Proje yürütücüsü Hatice Çakıroğlu rehberliğinde öğrenciler tarafından projeler hakkında sunumlar öğrencilere sunuldu. Stantları tek tek gezen İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Ergüven ve beraberindekiler; öğrenci ve danışman öğretmenlerden projeler hakkında bilgiler aldılar. Bu tür projelerin ve etkinliklerin öğrencilerin öz güveninin artmasında çok etkili olduğunun önemle altını çizen Ergüven, projelerin gerçekleştirilmesinde emeği geçen öğrencileri, onları destekleyen öğretmenleri ve okul idarecilerini tebrik ederek başarılar diledi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş