havadurum

Uyuşturucu ile Mücadelede Farkındalık Semineri Lapseki Belediyesi’nde

Lapseki Belediyesi personeline yönelik uyuşturucu ile mücadele ve farkındalık semineri düzenlendi. Seminerde, uyuşturucu maddelerin zararları, bağımlılık belirtileri, uyuşturucu ticareti ile ilgili yasal mevzuat ve uyuşturucu ile mücadelede alınması gereken önlemler anlatıldı.

1016

Lapseki Belediyesi personeli, uyuşturucu ile mücadele konusunda eğitildi. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Lapseki Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Halkla İlişkiler personeline uyuşturucu ile mücadele ve farkındalık semineri verdi. Seminerde, uyuşturucu maddelerin zararları, bağımlılık belirtileri, uyuşturucu ticareti ile ilgili yasal mevzuat ve uyuşturucu ile mücadelede alınması gereken önlemler anlatıldı.

Seminerin Amacı

Seminerin amacı, Lapseki Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Halkla İlişkiler personelinin uyuşturucu ile mücadele konusunda bilinçlendirilmesi, uyuşturucu kullanımının önlenmesi ve uyuşturucu ile ilgili ihbarların artırılması olarak belirtildi.

Seminerin Düzenleyicileri

Seminer, Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Seminere, Lapseki Belediyesi Başkan Yardımcısı, Zabıta Müdürü, Halkla İlişkiler Müdürü ve personeller katıldı.

Seminerin Sonucu

Seminer sonunda, katılımcılara uyuşturucu ile mücadele ve farkındalık konusunda bilgi veren broşürler dağıtıldı. Ayrıca, uyuşturucu ile mücadelede işbirliği ve koordinasyonun önemine vurgu yapıldı. Seminer, katılımcıların soru ve görüşlerinin alınmasıyla sona erdi.

(Erhan Taylan)

Paylaş