havadurum

Uygulanan politikalar ele alındı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen Uluslararası Sosyal Bilimler Konferansı III, çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

393
ÇOMÜ Biga Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen, 2023 yılı Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'üncü yılı olması nedeniyle, sosyal bilimlerin farklı disiplinlerinden konu ile ilgilenen araştırmacıları bir araya getirerek, Cumhuriyet'in 100'üncü yılında sosyal, ekonomik ve politik meseleleri ve uygulanacak politikaları farklı yönleriyle ele alınmasını sağlamak üzere, bu yıl ki Uluslararası Sosyal Bilimler Konferansı III'ün ana teması "Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında, Sosyal, Ekonomik ve Politik Meseleleri ve Uygulanan Politikalar" olarak belirlendi.

Konferansın açılış konuşmalarını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Dekan Prof. Dr. Ercan Sarıdoğan ve Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Burcu Kılınç Savrul tarafından gerçekleştirirken, açılış sunumları ise Cuza University of Iasi (Romanya)'den Prof. Laura Diaconu Maxim, Ibn Haldun Üniversitesi'nden Asad Khan ISLAM, Director (Fiscal) in Finance Division, Government of Pakistan'dan Dr.S.M. Naeem NAWAZ ile Ibn Haldun Üniversitesi'nden Hasan Vergil tarafından gerçekleştirildi.
(Duygu Yılmaz)
Paylaş