Uygulama Oteli yeniden hizmette!

İYİ Partili Çanakkale İl Genel Meclisi Üyesi Murat Çağlayan, Kepez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Şehit Cevdet Korkmaz Uygulama Oteli'nin 2020 Şubat ayından itibaren devam eden depreme karşı güçlendirme ve yenileme çalışmalarında sona gelindiğini, otelin ilk konuklarını ağırlamaya başladığını duyurdu.

746

Kepez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Şehit Cevdet Korkmaz Uygulama Oteli'nin uzun bir aranın ardından ilk konuklarını kabul etmeye başladı.

Konu ile ilgili olarak uzun zamandır çalışmalar yürüten İYİ Partili Çanakkale İl Genel Meclisi Üyesi Murat Çağlayan, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Çanakkale'nin Turizmi ve öğrencilerimizin staj eğitimi açısından önemli kurumu olarak gördüğümüz, Kepez'deki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Şehit Cevdet Korkmaz Uygulama Oteli'nin Depreme karşı güçlendirilmesi amacıyla İl özel idaresi tarafından yapılan ihale ardından başlayan çalışmalar, bitmek bilmez hal almıştı.

2020 Şubat ayından beri devam eden, depreme karşı güçlendirme ve yenileme çalışmaları, yapmış olduğumuz girişimler, takip ve görüşmelere istinaden nihayet sona erdi.

Turizm Otelcilik Uygulama Oteli ilk konuklarını kabul etmeye ve ağırlamaya başladı.

Bu bağlamda, otelimizin tekrar hizmet vermeye başlamasına ve açılmasına vesile olmanın sevinci ve gurunu yaşıyoruz.

Turizm Otelcilikte staj görecek öğrencilerimize, öğretmenlerimize, Çanakkale Turizmine ve ekonomisine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.

İl Genel Meclisinin bir üyesi olarak, ilk seçildiğimiz günden itibaren söz verdiğimiz üzere, Çanakkale ve kamu yararına olacak çalışmaların ve projelerin gerçekleşmesi için takipçi olmaya devam ediyoruz.

Bundan sonraki süreçte de kamu yararına olacak olan çalışmalar için, köylümüzün kentlimizin ve sokağın sesi olmayı sürdüreceğimizi ve hizmet odaklı çalışmaya devam edeceğimizi ifade ediyor Çanakkaleli Hemşehrilerime saygılarımı sunuyorum.”

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş