Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Cuma Buluşmaları kapsamında üreticilerle bir araya gelerek "Üretim Planlaması" ve "Yeni Destekleme Modeli" hakkında bilgilendirmelerde bulunmaya devam ediyor.
Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Cuma Buluşmaları etkinlikleri çerçevesinde üreticilerle düzenlediği buluşmalara devam ediyor. Bu hafta, “Üretim Planlaması” ve “Yeni Destekleme Modeli” başlıklarıyla önemli bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Üreticilere, tarımsal üretimde verimliliği artırmak ve yeni destekleme modelinin avantajlarını anlatmak amacıyla düzenlenen toplantılarda, ilgili uzmanlar konuya dair detaylı açıklamalar yaptı.
(HABER MERKEZİ)En iyi site deneyimi sağlamak için 🍪 çerezlerden faydalanıyoruz. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.