"Unutursam Fısılda" Filmi bugün Küçükkuyu Açık Hava Sineması'nda

Küçükkuyu Belediyesi, 12 Ağustos Pazartesi günü "Unutursam Fısılda" filmini açık havada gösterecek. Etkinlik, saat 20.45'te bugün Eski Zeytinyağ Fabrikası'nda gerçekleşecek.

2518

Küçükkuyu Belediyesi, 12 Ağustos Pazartesi günü bugün sinemaseverleri açık hava sineması etkinliğinde buluşturuyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini Çağan Irmak'ın üstlendiği 2014 yapımı melodram "Unutursam Fısılda," bu akşam saat 20.45'te Eski Zeytinyağ Fabrikası'nda gösterilecek. Farah Zeynep Abdullah ve Mehmet Günsür'ün başrollerini paylaştığı film, izleyicilere unutulmaz bir sinema gecesi yaşatacak.

“Unutursam Fısılda” filmi, yönetmenliğini ve senaristliğini Çağan Irmak’ın üstlendiği, 29 Ekim 2014 tarihinde Türkiye'de gösterime giren bir melodramdır. Film, birbirinin zıttı olan iki kardeşin hikayesini anlatıyor: Hatice, şarkı söyleme tutkusu ve hayallerinin peşinden koşma hevesiyle İstanbul'a doğru bir yolculuğa çıkan genç bir kadındır. Ablası Hanife ise tutucu ve içine kapanık bir kişiliğe sahiptir. Hatice'nin bir müzisyen tarafından keşfedilmesi ve büyük bir aşka kapılması, onları İstanbul’a götürür. Yıllar sonra, Hatice evine döndüğünde, geçmişin yükünü ve ablası Hanife'nin beklentilerini karşılamak zorunda kalır. Film, geniş bir oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor: Farah Zeynep Abdullah, Mehmet Günsür, Işıl Yücesoy, Kerem Bürsin, Hümeyra Akbay ve diğerleri.

Başkan Gürel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Küçükkuyu Belediyesi 1. Açık Hava Sinema Günlerinin üçüncüsü 12 Ağustos Pazartesi bugün gün “Unutursam Fısılda” adlı filmi açık havada izlemenin keyfini sizlerle birlikte yaşayacağız. Tüm hemşerilerimizi saat 20.45 ’de Eski Zeytinyağ Fabrikası (İlköğretim Okulu Karşısı)’na bekliyoruz” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş