Üniversite Tercihlerinde Ücretsiz Rehberlik Hizmeti

Çanakkale Belediyesi, 2024 YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite tercihlerini yapacak öğrenciler için ücretsiz danışmanlık hizmeti sunuyor.

1285

Çanakkale Belediyesi, üniversite tercih döneminde öğrencilere ve ailelerine destek olmak için ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek. 16 Temmuz 2024'te açıklanan YKS sonuçları sonrası, üniversite tercihlerinde uzman danışmanlardan ücretsiz yardım almaları mümkün olacak. Çanakkale Belediyesi'nin Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sağlanacak bu hizmet, 25 Temmuz-2 Ağustos 2024 tarihleri arasında hafta içi ve hafta sonları (Cumartesi ve Pazar) 10.00-16.00 saatleri arasında sunulacak.

Danışmanlar

Gülay Kartal

İstanbul Üniversitesi PDR mezunu. 16 yıldır özel kurumlarda okul psikolojik danışmanı olarak görev aldı. 9 yıldır tercih danışmanlığı yapıyor.

Özen Özözen

Adnan Menderes Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik mezunu. 5 yıldır özel kurumlarda okul psikolojik danışmanı olarak görev aldı. 5 yıldır çalıştığı kurumlarda ve ofisinde tercih danışmanlığı yapıyor.

Seçil Müge Hancıoğlu Ateş

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyoloji mezunu. 13 yıldır çeşitli özel öğretim kursları ve okullarda lise ve üniversite hazırlık öğrencilerine tercih danışmanlığı yapıyor.

Şeref Demirsöz

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik lisans mezunu. Aktif olarak aynı üniversitenin de PDR Tezli Yüksek Lisans bölümünde öğrenimine tez yazma aşamasında devam ediyor. 2,5 yıldır Çanakkale-Bayramiç Kaymakamlığı / Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında, Sosyal İnceleme Görevlisi olarak kamuda çalışıyor. Özel bir iş yerinde 4 yıldır online ve yüz yüze olarak psikolojik danışmanlık ve tercih danışmanlığı hizmeti veriyor.

Afra Aktaş

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık lisans mezunu, yüksek lisans yapıyor duygusal islemleme hassasiyetinin (stresi arttıran bir mizaç özelliği) stres üzerindeki etkisinde sosyal desteğin düzenleyici rolünü inceliyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş