havadurum

Ümraniye’de Aile Katliamı: Zanlı Uzaylıları Suçladı

Dini nikahlı eşi ve iki kızını vahşice öldüren Suat G., adliyeye çıkarıldı. Zanlı, cinayetleri uzaylıların işlediğini iddia etti.

755

Ümraniye’de dün sabah dini nikahlı eşi ve iki kızını silahla öldüren iş insanı Suat G., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı, kendisine yöneltilen sorulara “Ben öldürmedim, uzaylılar öldürdü” şeklinde cevap verdi.

Ümraniye’de dün sabah dini nikahlı eşi ve iki kızını silahla öldüren iş insanı Suat G., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı, kendisine yöneltilen sorulara “Ben öldürmedim, uzaylılar öldürdü” şeklinde cevap verdi.

Olay Nasıl Oldu?

Olay, Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde bir sitede meydana geldi. Suat G. (57), dini nikahlı eşi Yasemin Ünlü (50) ile kızları Zeliha (31) ve Mine Güney’i (30) evde silahla vurdu. Ardından binadan kaçan zanlı, otomobiliyle uzaklaştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 3 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Zanlı Nasıl Yakalandı?

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlının peşine düştü. Yapılan çalışmalar sonucunda, Suat G.'nin olaydan sonra aracını terk edip başka bir araca bindiği tespit edildi. Zanlının aracına alan kişinin F.D. isimli bir spor salonu sahibi olduğu ortaya çıktı. Ekipler, F.D.'yi de gözaltına alarak zanlının bulunduğu spor salonuna baskın yaptı. Zanlı, üzerinde 3 adet tabanca, 6 adet şarjör, yüklü miktarda döviz ve pasaport ile yakalandı.

Zanlının İfadesi Ne?

Gözaltına alınan zanlı Suat G., emniyetteki ifadesinde, eşi ve kızlarını öldürmediğini, uzaylıların yaptığını iddia etti. Zanlı, “Eşim bana küfretti. Kendimi kaybettim. Kızlarım sözümü dinlemiyordu. Ben öldürmedim. Ben kimseyi öldürmedim. Uzaylılar öldürdü” dedi. Zanlının, akli dengesinin yerinde olup olmadığına ilişkin rapor alınması bekleniyor.

Diğer Şüpheli Ne Anlattı?

Zanlının aracına alan ve spor salonuna götüren F.D. ise, olayla ilgisi olmadığını savundu. F.D., ifadesinde, “Suat beni telefonla aradı. Yanına gitmemi istedi. Ben de aracımla onu aldım. Spor salonuna gittik. Yolda moralinin bozuk olduğunu fark ettim. Nedenini sordum. Bana 3 saat sonra anlatacağını söyledi. Olayı duyunca şok oldum. Haberim yoktu” dedi.

Zanlı Suat G. ile F.D., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık, zanlıya “tasarlayarak öldürme” suçundan 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açtı.

(İHA)
Paylaş