Ümit Millî Takımımız, Norveç maçı hazırlıklarına devam ediyor

Ümit Millî Takımımız, Norveç maçı öncesi hazırlıklarını Stavanger’de sürdürüyor. Ay-yıldızlı ekibin antrenmanlarına Türk taraftarlar büyük ilgi gösteriyor. Teknik Direktör Gökhan Gönül yönetiminde yapılan çalışmalar, takımın moral ve motivasyonunu üst seviyede tutuyor.

554

Ümit Millî Takımımız, 15 Ekim Salı günü Norveç ile oynayacağı 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası grup elemeleri son maçının hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Stavanger şehrinde bulunan Lassa Idrettspark’ta yapılan antrenmanlar, Türk taraftarların yoğun ilgisiyle adeta bir futbol şölenine dönüşüyor.

Antrenmanlar ve hazırlık süreci

Ümit Millî Takımımız, Norveç maçı öncesi hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Teknik Direktör Gökhan Gönül yönetiminde yapılan antrenmanlar, takımın fiziksel ve taktiksel olarak en iyi seviyeye gelmesini hedefliyor. Antrenmanlar, sabah ve akşam olmak üzere iki seans halinde gerçekleştiriliyor. Sabah seanslarında daha çok kondisyon ve dayanıklılık çalışmaları yapılırken, akşam seanslarında ise taktiksel çalışmalar ve maç provası yapılıyor.

Taraftarların yoğun ilgisi

Stavanger’de yapılan antrenmanlara Türk taraftarlar büyük ilgi gösteriyor. Lassa Idrettspark’ta yapılan antrenmanları izlemeye gelen taraftarlar, takıma moral veriyor ve desteklerini esirgemiyor. Taraftarların bu ilgisi, oyuncuların motivasyonunu artırıyor ve takımın moralini yüksek tutuyor.

Teknik Direktör Gökhan Gönül’ün açıklamaları

Teknik Direktör Gökhan Gönül, Norveç maçı öncesi yaptığı açıklamalarda, takımın hazırlık sürecinden memnun olduğunu belirtti. Gönül, “Oyuncularımızın performansından ve antrenmanlardaki isteklerinden çok memnunum. Norveç maçı bizim için çok önemli ve bu maçı kazanarak grup elemelerini en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz” dedi.

Oyuncuların performansı

Ümit Millî Takımımızın oyuncuları, antrenmanlarda gösterdikleri performansla göz dolduruyor. Kaleciler Emre Bilgin, Deniz Dilmen ve Jankat Yılmaz, yaptıkları kurtarışlarla dikkat çekerken, defans oyuncuları Serdar Saatçı, Ravil Tagir ve Emin Bayram, savunmadaki sağlam duruşlarıyla güven veriyor. Orta saha oyuncuları Yunus Emre Konak, Bartuğ Elmaz ve Demir Ege Tıknaz, top kontrolü ve pas dağıtımı konusundaki becerileriyle öne çıkarken, forvet oyuncuları Erencan Yardımcı, Ali Akman ve Engin Poyraz Efe Yıldırım, attıkları gollerle antrenmanların yıldızı oluyor.

Norveç maçı öncesi son hazırlıklar

Ümit Millî Takımımız, Norveç maçı öncesi son antrenmanını yarın yapacak. Teknik Direktör Gökhan Gönül, bu antrenmanda maçın taktiksel planlarını oyuncularına aktaracak ve son rötuşları yapacak. Takım, maç öncesi son hazırlıklarını tamamladıktan sonra otelde kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.

Norveç maçı ve hedefler

Ümit Millî Takımımız, 15 Ekim Salı günü Norveç ile oynayacağı maçta galibiyet hedefliyor. Bu maç, 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası grup elemelerinin son maçı olması nedeniyle büyük önem taşıyor. Ay-yıldızlı ekibimiz, bu maçı kazanarak grup elemelerini en iyi şekilde tamamlamak ve şampiyonaya katılma yolunda önemli bir adım atmak istiyor.

Ümit Millî Takımımızın Norveç maçı aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor

  • Kaleciler: Emre Bilgin (Fatih Karagümrük A.Ş.), Deniz Dilmen (RAMS Başakşehir FK), Jankat Yılmaz (Adanaspor A.Ş.)
  • Defans: Serdar Saatçı (Trabzonspor A.Ş.), Ravil Tagir (Al-Jazira Club), Emin Bayram (KVC Westerlo), Ayberk Karapo (Çaykur Rizespor A.Ş.), Taha Altıkardeş (Göztepe A.Ş.), Ahmetcan Kaplan (AFC Ajax), Metehan Baltacı (Galatasaray A.Ş.), Uğur Kaan Yıldız (Ankara Keçiörengücü), Yasin Özcan (Kasımpaşa A.Ş.)
  • Orta Saha: Yunus Emre Konak (Brentford FC), Bartuğ Elmaz (Fenerbahçe A.Ş.), Demir Ege Tıknaz (Rio Ave FC), Ömer Faruk Beyaz (RAMS Başakşehir FK)), Burak İnce (WKS Slask Wroclaw), Doğuhan Aral Şimşir (FC Midtylland)
  • Forvet: Erencan Yardımcı (SK Sturm Graz), Ali Akman (FCV Dender EH), Engin Poyraz Efe Yıldırım (Trabzonspor A.Ş.)

Norveç Ümit Millî Takımı’nın kadrosunda dikkat çeken birçok yetenekli oyuncu bulunuyor. İşte Norveç’in kadrosunda yer alan bazı oyuncular

  • Kaleciler: Bratveit, Grytebust, Hansen
  • Defans: Ajer, Bjorkan, Gregersen, Hanche-Olsen, Meling, Ryerson, Strandberg, Svensson
  • Orta Saha: Aursnes, Berg, Donnum, Elyounoussi, Hauge, Midtsjo, Normann, Thorsby, Zachariassen, Odegaard
  • Forvet: Haaland, King, Sörloth, Thorstvedt1
(ŞERİFE TURHANLI)
Paylaş