havadurum

Uçak Bileti Almanın Püf Noktaları Nelerdir?

751

Seyahatlerinizin en stresli aşaması değil, en keyifli aşaması uçak bileti alma süreci olabilir. Bunun için yapmanız gereken sadece uçak bileti almanın püf noktalarını öğrenmenizdir. Özellikle en uygun fiyatla uçak bileti al diyerek bu ayrıcalıktan faydalanmanız, bilet alma aşamasının keyfini de ikiye katlayacaktır. Peki, nedir bu püf noktaları?

Uçak Biletini Erken Alan Daha Az Öder!

Nereye seyahat edecek olursanız olun, uçak biletinizi ne kadar erken dönemde satın alırsanız o kadar az ödeme yapma şansınız olacaktır. Çünkü hem yurt içi hem de yurt dışı seyahatlerde erken dönemde biletini satın alanlar çok daha düşük rakamlarla ödeme yapma şansını da elde ederler. Düşük bütçeyle uçak bileti almak istiyorsanız seyahat planlarınızı haftalar ve kimi zaman aylar öncesinden yapmanız gerekiyor. Bu sayede gidiş-dönüş uçak bileti fiyatları olarak karşınıza daha düşük rakamlar çıkacak ve ayırdığınız bütçeden de önemli oranda tasarruf yapabileceksiniz. Erken dönemde biletinizi almanız, seyahat planlarınızı da daha net bir şekilde yapmanızı sağlar.

Havayolu Firması Seçimi Önemli!

Çok sık seyahat edenler havayolu firmalarının uçuşlar için farklı fiyatlandırma politikaları izlediğini biliyor. Ancak sık seyahat etmeyenler aradaki fiyat farkını bilmediğinden gelişigüzel firma seçimi yapıyor. Oysa yıl boyunca tüm rotalarda makul fiyat politikası uygulayan havayolu firmaları var. Bu firmaların başında gelen de Pegasus'tur. Eğer biletinizi Pegasus internet sitesinden alırsanız daha düşük rakamlarla ödemenizi yapabilirsiniz. Üstelik yurt dışı seyahatlerde de bu durum geçerli ve haliyle daha az ödemenin keyfi de yurt dışı seyahatlerde ikiye katlanıyor.

Havayolu firması seçimi sadece bilet fiyatı açısından değil, güvenli seyahat edebilme uçağın zamanında havalanması ve zamanında varması gibi hususlarda da büyük bir önem taşır. İşte bu nedenle kısa süreli uçuşlarda bile havayolu firması seçiminizi asla gelişigüzel yapmamalısınız. Zamanında havalanan ve zamanında varan Pegasus, uçak bileti fiyatları olarak gayet düşük rakamlar sunması kadar, seyahat planlarının aksamaması açısından da çok fazla talep gören bir firmadır.

Uçuş Saati ve Uçuş Tarihine Dikkat!

A noktasından B noktasına düzenlenen her uçuş seferi için bilet fiyatlarının aynı olduğunu mu düşünüyorsunuz? O halde siz henüz uçak bileti fiyatı konusunu detaylıca araştırmamışsınız demektir. Düzenlenen uçuş seferlerinin tamamında fiyatları aynı rakamlara tekabül etmez. Haftanın bazı günlerinde ve günün bazı saatlerinde bilet fiyatları yükselebilir yahut düşebilir. Dolayısıyla size düşen görev de uçak biletlerinin haftanın hangi günlerinde ve günün hangi saatlerinde daha düşük olduğunu keşfetmenizdir. Bunun kolay yolu aylık uçuş programlarına ve fiyatlara göz atmak olacak. Anında fiyat bilgileri de karşınıza çıkıyor.

Özellikle Pegasus internet sitesine tıklamanız durumunda uçuş seferleri ve fiyatları konusunda anında bilgi alabilirsiniz. Ay içerisinde hangi tarihte uçak biletlerinin ne kadar olduğu bilgisine ulaşmak için uzun uğraşlar vermeniz gerekmiyor. Kısa zamanda fiyatları gözden geçirerek en uygun bilet fiyatını keşfedebilir ve hemen satın alma işleminizi yapabilirsiniz. Elbette kent için toplu ulaşım imkânlarına da bakarak uçuş zamanını seçin. Bunun için Adana'da ulaşım gibi aramalar yapabilir ve şehirlerin toplu ulaşım imkânlarını gözden geçirebilirsiniz.

İndirim Kampanyalarını Yakalayın!

Uçak biletlerinde de yılın çeşitli dönemlerinde indirim kampanyaları düzenleniyor. Bu kampanyalardan faydalanmanız halinde ayırdığınız bütçeden önemli düzeyde tasarruf elde edebilirsiniz. Ancak indirim kampanyalarına genellikle sınırlı sayıda uçak bileti dahil ediliyor. Bu durum, acele etmeniz ve kampanyadan hemen faydalanmanız gerektiği anlamına gelir. Peki, bunun için ne yapmalı?

Öncelikle kampanyalardan ilk haberdar olanlardan biri olmalısınız. Pegasus internet sitesine tıklayarak e-posta üyeliği başlatın. Bunun için ücret ödemeniz gerekmiyor. E-posta üyeliği başlatırsanız düzenlenen tüm kampanyalar size e posta ile iletiliyor. Siz de indirim fırsatlarını gördüğünüzde hemen biletinizi satın alarak bu kampanyadan faydalanan şanslı kişiler arasındaki yerinizi alıyorsunuz. Bu arada kampanyalar ek bagaj hakkında indirim ya da BolPuan gibi alanlarda da olabiliyor. Sadece e posta üyeliği ile tüm bu konularda bilgi sahibi olacaksınız.

Artık uçak bileti alırken ayırdığınız bütçeden tasarruf yapmanın yollarını siz de öğrendiniz. Pegasus internet sitesine tıklayarak hemen şimdi bilet fiyatlarına göz atabilirsiniz. Bu yıl daha fazla seyahat edebilir, daha çok yeri görebilir ve kendinize de daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Seyahatlerinizi maksimum konfor eşliğinde yapmak için de rotanızı Pegasus internet sitesine çevirmeniz yeterli olacak.

(BÜLTEN)
Paylaş