U20 Milli Takımı, İngiltere karşısında

U20 Millî Takımı, Elit Lig'deki ilk maçında İngiltere ile karşılaşıyor. Pendik Stadı'nda oynanacak bu önemli mücadele, genç futbolcularımız için büyük bir sınav olacak.

724

U20 Milli Takımımız U20 Elit Lig ilk maçında bu akşam İngiltere ile karşılaşacak. İstanbul'da Pendik Stadı'nda oynanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak ve TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

U20 Millî Takımımızın İngiltere ve Çekya maçları aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor;

  • Kaleciler: Serhat Öztaşdelen (Altınordu), Deniz Ertaş (Tümosan Konyaspor), Mert Furkan Bayram (Corendon Alanyaspor)
  • Defans: Mehmet Kaya (Türkspor Dortmund 2000 e.V.), Ali Şahin Yılmaz (Trabzonspor A.Ş.), Efe Sarıkaya (Grenoble Foot 38), Emirhan Başyiğit (Net Global Sivasspor), Ali Turap Bülbül (Galatasaray A.Ş.), Muhlis Dağaşan (PSV Eindhoven), Furkan Demir (SK Rapid Wien), Umut Erdem (Manisa FK)
  • Orta Saha: Yusuf Sertkaya (Sipay Bodrum FK), Salih Malkoçoğlu (Trabzonspor A.Ş.), Baran Ali Gezek (Bellona Kayserispor), Emir Bars (PSV Eindhoven), Ayman Emran Gulasi (FC Schalke 04), Emre Uzun (Antalyaspor A.Ş.), Eren Altıntaş (Corendon Alanyaspor), Ahmet Karademir (Isparta 32 Spor), Mehmet Ali Büyüksayar (Central Hospital Ümraniyespor), Sami Satılmış (Altınordu)
  • Forvet: Engin Poyraz Efe Yıldırım (Trabzonspor A.Ş.), Arda Çolak (Manisa FK), İlkan Sever (Altınordu)
  • Teknik Direktör: Soykan Başar
(ERHAN TAYLAN)
Paylaş