U19 Milli Takımımız, Arnavutluk karşısında

U19 Millî Takımımız, Arnavutluk ile özel maçta kozlarını paylaşacak. TFF Riva Hasan Doğan Tesisleri'nde oynanacak bu karşılaşma, genç yeteneklerimizin kendilerini göstereceği önemli bir sınav olacak.

784

U19 Millî Takımımız, özel maçta bugün Arnavutluk ile karşılaşacak. TFF Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri 2 No'lu Saha'da oynanacak mücadele saat 17.00'de başlayacak. Ay-yıldızlılar, Arnavutluk ile 8 Eylül Pazar günü Riva'da bir maç daha oynayacak.

U19 Millî Takımımızın Arnavutluk maçları aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor;

  • Kaleciler: Kağan Arıcan (Antalyaspor A.Ş.), Onuralp Çevikkan (Trabzonspor A.Ş.), Emir Yaşar (Beşiktaş A.Ş.)
  • Defans: Ali Tarkan (Samsunspor A.Ş.), Taylan Utku Aydın (Kasımpaşa A.Ş.), Berkay Karaca (FC Schalke 04), Enes Ayberk Gündüz (Hertha BSC Berlin), Arda Ünyay (MKE Ankaragücü), Yusuf Akçiçek (Fenerbahçe A.Ş.), Bedirhan Çetin (Samsunspor A.Ş.)
  • Orta Saha: Burak İngenç (Antalyaspor A.Ş.), Veis Yıldız (FC Bayern München), Berat Yılmaz (Galatasaray A.Ş.), Emre Gökay (Net Global Sivasspor), Emirhan Arkutcu (Menemen FK), Fırat Tulgayoğlu (Gençlerbirliği), Muhammed Sinan Kaya (Net Global Sivasspor), Doğanay Avcı (Balıkesirspor), Kayrahan Yılmaz (Fethiyespor), Gökdeniz Gürpüz (Galatasaray A.Ş.)
  • Forvet: Kerem Kayaarası (Fenerbahçe A.Ş.), Arda Usluoğlu (Bucaspor 1928), Recep Yalın Dilek (Galatasaray A.Ş.)
  • Teknik Direktör: Sabri Sarıoğlu
(ERHAN TAYLAN)
Paylaş