U16 Millî Takımımız, Dörtlü Turnuvayı lider tamamladı

U16 Millî Takımımız, Kayseri'de düzenlenen dörtlü turnuvanın son maçında Portekiz'e 3-1 mağlup oldu. Ancak, turnuvayı iki galibiyetle lider olarak tamamlayan millî takımımız, Romanya, Danimarka ve Portekiz ile mücadelesinde başarılı bir performans sergiledi.

483

18 Eylül 2024 - U16 Millî Takımımız, Kayseri'de düzenlenen dörtlü turnuvayı lider olarak tamamladı. Son maçta Portekiz ile karşılaşan millî takımımız, 3-1 mağlup oldu. Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi sahalarında oynanan mücadelede Millî Takımımızın tek golü 56. dakikada Ada Yüzgeç tarafından penaltıdan atıldı. Portekiz’in gollerini ise 5. dakikada Afonso Ferreirinha, 86. dakikada Vasco Dinis ve 90. dakikada Gustavo Guerra kaydetti.

Danimarka, Romanya’yı 1-0 yenerek mücadele etti

Karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Türkiye Büyük Millet Meclisi Millî Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, TFF Futbol Altyapı ve Gençlik Projelerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Gökay, Genç Millî Takımlar Teknik Koordinatörü Selman Coşkun ve TFF Kayseri Bölge Müdürü Mutlu Önal da tribünden takip etti.

Bu sonuçların ardından U16 Millî Takımımız, iki galibiyetle turnuvayı lider olarak tamamladı. Ay-yıldızlılar, Romanya, Danimarka ve Portekiz ile mücadele ettiği turnuvada üstün performans sergileyerek şampiyon oldu.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş