havadurum

Türkiye - Polonya Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Voleybolseverler dikkat! Milletler Ligi'nde heyecan doruk noktasına ulaşırken, Filenin Sultanları yarı final biletini almak için Polonya ile karşı karşıya geliyor. Peki Türkiye - Polonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte merak edilen tüm detaylar...

986

Türkiye Voleybol Milli Takımı (Filenin Sultanları), FIVB Kadınlar Milletler Ligi'nde (VNL) çeyrek finalde zorlu bir rakiple karşılaşacak. Son Dünya Şampiyonu Filenin Sultanları, yarı final biletini kapmak için 21 Haziran Cuma günü saat 16.30'da Polonya ile karşı karşıya gelecek. Heyecan dolu mücadelenin canlı yayını TRT Spor ekranlarından olacak.

Maç Ne Zaman?

Filenin Sultanları'nın Polonya ile randevusu, 21 Haziran Cuma günü saat 16.30'da Bangkok'taki Huamark Spor Salonu'nda gerçekleşecek.

Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak?

Türkiye - Polonya voleybol maçı, TRT Spor ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

Filenin Sultanları Yarı Finale Yükselebilecek mi?

Grup aşamasını 6. sırada tamamlayan Filenin Sultanları, çeyrek finalde 3. sırada yer alan Polonya'yı yenerek yarı finale yükselmeyi hedefliyor. Son Dünya Şampiyonu olan milli takımımız, bu zorlu mücadelede taraftarlarının desteğiyle zafere ulaşmak istiyor.

Voleybolseverler Maçı Nasıl İzleyebilir?

Türkiye - Polonya voleybol maçını izlemek isteyenler, TRT Spor kanalını açarak veya TRT Spor'un web sitesi üzerinden canlı yayını takip edebilirler.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş