havadurum

Türkiye maçı hangi kanalda EURO 2024

EURO 2024 heyecanı zirve yaparken, Avrupa'nın en büyüğünün belli olacağı bu organizasyonda Türkiye de mücadele edecek. EURO 2024'te F Grubu'nda Portekiz, Çekya ve Gürcistan ile karşılaşacak A Milli Takım'ın maçları hangi kanalda yayınlanacak? Türkiye maçı hangi kanalda EURO 2024 içeriğimizde detayları bulabilirsiniz.

699

Türkiye maçı hangi kanalda yayınlanacak

Türkiye'nin EURO 2024 F Grubu'nda oynayacağı tüm karşılaşmalar, yayıncı kuruluş olan TRT ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. TRT ve TRT Spor EURO 2024 boyunca maç önü, maç sonu yayınlarıyla da futbolseverleri buluşturacak. Türkiye maçı hangi kanalda bilgilerine ve Euro 2024 tahminleri içinde Futboo.com üzerinden siz de anbean ulaşabilirsiniz.

Türkiye'nin EURO 2024 F Grubu'nda ilk rakibi Gürcistan olacak. Türkiye-Gürcistan maçı, Türkiye-Portekiz maçı ve Çekya-Türkiye maçı TRT ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Vincenzo Montella önderliğindeki A Milli Takım bu maçlar sonunda grubu ilk iki sırada tamamlarsa son 16 turuna yükselecek. Türkiye grubu üçüncü tamamlaması halinde, en iyi 4 üçüncü takım arasına girerse üst tura çıkmış olacak.

Türkiye'nin EURO 2024 muhtemel 11'i: Uğurcan Çakır, Cenk Özkaçar, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Zeki Çelik, Salih Özcan, İsmail Yüksek, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktükroğlu, Kenan Yıldız (Enes Ünal)

Arda Güler ilk 11'de oynayacak mı?

EURO 2024 öncesi A Milli Takım konusunda en merak edilen konulardan biri de Arda Güler olmayı sürdürüyor. Real Madrid'de sezonun sonuna doğru süre almaya başlayan ve ligi 6 golle tamamlayan Arda Güler için kararı Vincenzo Montella verecek. Spor basınının önde gelen isimleri de Arda Güler konusunda ikiye bölünmüş durumda. Bazı por yazarları genç oyuncunun doğrudan 11 başlamasının çok gerçekçi olmadığını savunurken, bir kesim de Arda Güler'in ilk 11'de olması gerektiğini savunuyor.

TRT ve TRT Spor, EURO 2024 boyunca maç öncesi ve maç sonrası yayınlarıyla futbolseverleri buluşturacak. Türkiye maçının hangi kanalda yayınlanacağına Futboo.com üzerinden anında ulaşabilir, ayrıca en iyileri burada bulabilirsiniz. EURO 2024 tahminleri.

(BÜLTEN)
Paylaş