havadurum

Türkiye Kupası Finalinin Hakemi Belli Oldu!

Ziraat Türkiye Kupası'nda sona yaklaşırken, tüm gözler final mücadelesine çevrildi. Beşiktaş ve Trabzonspor, 23 Mayıs Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda kupayı kimin kaldıracağını belirlemek için kozlarını paylaşacak. Bu heyecan dolu maçın hakemi de belli oldu.

737

Heyecanla beklenen Ziraat Türkiye Kupası finalinin hakemi belli oldu! Beşiktaş ve Trabzonspor arasında 23 Mayıs Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak dev mücadelenin hakemliğini deneyimli hakem Ali Şansalan üstlenecek. Bu önemli görev için Şansalan'a yardımcı olacak isimler ise Serkan Ok ve Serkan Olguncan.

Final Mücadelesi Ne Zaman ve Nerede Oynanacak?

Ziraat Türkiye Kupası finali, 23 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 20:00'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacaktır. Bu tarih ve saat, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından resmi olarak duyurulmuştur.

Beşiktaş - Trabzonspor Finali

Bu iki takım arasında oynanan son maçlarda yaşanan rekabet ve heyecan, final maçına olan ilgiyi daha da artırıyor. Taraftarlar, bu kez kupanın sahibini belirleyecek maçta, takımlarının en iyi performansını sergilemesini bekliyor.

Ali Şansalan Kimdir?

Ali Şansalan, 1982 yılında İstanbul'da doğan ve 2001 yılından beri hakemlik yapan tecrübeli bir Türk futbol hakemidir. Süper Lig'de ilk kez 2010 yılında görev alan Şansalan, 2014 yılında FIFA kokartı takmaya hak kazanmıştır. Kendisi, Süper Lig'de 200'den fazla maça çıkmış ve birçok önemli derbiyi yönetmiştir. Ayrıca, Ziraat Türkiye Kupası'nda da final deneyimi bulunmaktadır.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş