havadurum

Türkiye Kupası Finali Heyecanı! Hangi Stadyumda Oynanacak?

Futbolseverler heyecanla bekliyor! 23 Mayıs 2024 Perşembe günü Türkiye Kupası Finali'nde Beşiktaş ve Trabzonspor takımları Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Bu tarihi maçta Türkiye Kupası'nı kimin kaldıracağı merak konusu.

476

Türkiye Kupası'nda heyecan doruk noktasına ulaşırken, finalin nerede oynanacağı da belli oldu. Futbolseverlerin merakla beklediği bu maç, 23 Mayıs Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, yaptığı açıklamada final maçının Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanmasına karar verildiğini duyurdu. Büyükekşi, "Ortak bir kararla Türkiye Kupası finalinin Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanmasına karar verdik. Bu önemli maçın Türkiye'nin en prestijli stadyumlarından biri olan Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanması heyecanı daha da artıracaktır" dedi.

Büyük Beklenti Var

Beşiktaş ve Trabzonspor taraftarları, bu tarihi maç için şimdiden büyük bir heyecan yaşıyor. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun tüm tribünlerinin dolması bekleniyor. Bu dev mücadelenin Türk futbolu için unutulmaz bir an olacağı öngörülüyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş