havadurum

Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 16 Şehirde Başlıyor: Biletler Satışta!

Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 16 şehirde, 144 gün sürecek. Sanat, kültür ve tarihi buluşturan etkinliklerin biletleri Biletinial’da satışta.

972

Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, bu yıl 16 şehirde düzenleniyor ve 144 gün boyunca sürecek olan bu etkinlikler, sanatı, kültürü ve tarihi tek bir noktada buluşturmayı hedefliyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından organize edilen bu festival, konserlerden sergilere, söyleşilerden gösterilere kadar birçok farklı etkinlikle seyircileri bir araya getirecek. Festivalin biletleri Biletinial’da satışa sunulmuştur.

Festival şehirleri ve tarihleri

Festival, şehirlerin ekonomisine katkı sağlamayı amaçlıyor ve Türkiye’nin dört bir yanında çeşitli etkinliklerle halkı buluşturuyor. 25 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arasında Şanlıurfa’da, 1 - 9 Haziran’da Bursa’da, 8 - 16 Haziran’da Samsun’da, 22 - 30 Haziran’da Trabzon’da, 29 Haziran - 7 Temmuz’da Van’da devam edecek olan etkinlikler, 3 - 11 Ağustos’ta Nevşehir’de, 17 - 25 Ağustos’ta Erzurum’da, 31 Ağustos - 8 Eylül’de Çanakkale’de ve 14 - 22 Eylül tarihleri arasında ise Gaziantep’te düzenlenecek olan Gaziantep Uluslararası Gastronomi Festivali’ni (Gastroantep) de kapsayacak.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş