havadurum

Türkiye Hentbol Duayenleri Platformu ÇTSO’yu ziyaret etti

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Türkiye Hentbol Duayenleri Platformu heyetini ağırladı.

384

Türkiye Hentbol Duayenleri Platform Başkanı Ayhan Pala, Başkan Yardımcısı Ayhan Bal, İBB Spor Akademisi Müdürü Osman Kalyoncu, Sakarya Adapazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nurcan Tabakoğlu, ÇOMÜ Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Zeynel Dohman, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret etti.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyaret hakkında bilgi veren Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Hentbol, ülkemizde spor kültürünün önemli bir parçası haline gelmiş, gençlerimize disiplini, takım ruhunu ve mücadele gücünü aşılayan bir branş olarak öne çıkmaktadır. Hentbolun gelişimine yönelik gerçekleştirdiğiniz projeler ve sağladığınız destek, spor camiamız için büyük bir değer taşımaktadır. Türkiye Hentbol Duayenleri Platformu olarak ortaya koyduğunuz vizyon ve bu vizyon ile gerçekleştirdiğiniz çalışmalar için teşekkür ederim.” dedi.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş