Türkiye’de ilk kez Çanakkale’de gerçekleştirildi

Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen Elit Futbolcu ve Aile Gelişim Kampı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dardanos Yerleşkesi ’nde büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

1482

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), eğitim-öğretim ve araştırma-geliştirme faaliyetlerinin yanı sıra toplumsal katkı hedefleri doğrultusunda gerçekleştirdiği spor ve eğitim projeleriyle öne çıkmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Yükseköğretim Kurulu tarafından desteklenen "Spor Dostu Kampüs" vizyonuyla Mod7 işbirliğinde düzenlenen ve Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen Elit Futbolcu ve Aile Gelişim Kampı, ÇOMÜ Dardanos Yerleşkesi ’nde büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın özel davetli olarak katıldığı etkinlikte, minik sporcular ve aileleriyle bir araya gelindi. Sağlam, genç futbolcu adaylarıyla deneyimlerini paylaşırken, spor ahlakı ve disiplini konusunda önemli bilgiler verdiği bir seminer de gerçekleştirdi. Etkinliğe katılan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu da, kampın hem sporcular hem de aileler için önemli kazanımlar sağladığını belirtti.

“Dardanos Yerleşkemizin kapıları her zaman açık olacaktır”

Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, üniversitenin topluma sunduğu katkılara dikkat çekerek, şu açıklamalarda bulundu: “Üniversitemiz, sadece akademik eğitim ve araştırmalarla değil, sporun gelişmesine katkı sağlayan bu tür vizyoner projelerle de fark yaratmaya devam ediyor. Genç sporcuların kişisel ve fiziksel gelişimlerine destek olmak, ÇOMÜ’nün topluma katkı hedefleri doğrultusunda önemli bir adımdır. Dardanos Yerleşkemizin bu tür gelişim kampları ve amatör spor kulüplerine kapıları her zaman açık olacaktır.”

(HABER MERKEZİ)
Paylaş