havadurum

“Türkiye’de hâkimiyet milletindir!”

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyesi Selçuk Semizoğlu, “Türk Milleti, bedeli kanla ödenmiş bu topraklarda demokrasi nöbetini dayanışma ruhu ile sonsuza dek tutacaktır.” dedi.

405

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyesi Selçuk Semizoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 8. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Semizoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Demokrasimize ve Milli Birliğimize kasteden hain darbe girişiminin sekizinci yılını idrak ediyoruz.

Aziz Milletimiz büyük bir cesaret ve kararlılık örneği ile darbeye karşı durmuş ve Türkiye Cumhuriyeti Devletini Milletin iradesi dışında hiçbir gücün yönetemeyeceğini tüm dünyaya açık şekilde ilan etmiştir. Siyasi düşüncesi, ideolojisi ne olursa olsun Ülkesinin varlığı ve bağımsızlığı, Vatanının bölünmezliği söz konusu olduğunda tek vücut olduğunu göstermiştir.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve Büyük Türk Milletinin bekası her türlü siyasi görüşün önünde gelir ve tartışmaya kapalıdır, en büyük gücümüz Milli irademizdir. Türk Milleti, bedeli kanla ödenmiş bu topraklarda demokrasi nöbetini dayanışma ruhu ile sonsuza dek tutacaktır.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün, Milletimizin birlik ve beraberliğini daha da güçlendirmesini temennisiyle, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum.

Egemenlik kayıtsız şartsız Milletindir!"

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş