havadurum

Türkiye birincisi Şenel, Başkan Ergin ile buluştu

Darüşşafaka Sınavı’nda Türkiye birincisi olan Ayvalık Atatürk İlkokulu öğrencisi Çınar Şenel, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ile bir araya geldi. Şenel’in kazandığı Türkiye birinciliğinin tüm Ayvalık için sevinç kaynağı olduğunu belirten Başkan Ergin “Ayvalık’tan yeni bir hikâye filizleniyor. Yolu açık, hayalleri gerçek olsun” dedi.

507

Ayvalık Atatürk İlkokulu öğrencisi Çınar Şenel, Darüşşafaka Sınavı’nda Türkiye 1.’si oldu. Şenel ile makamında bir araya gelen Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin burada yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Türkiye 1.’miz Çınar’la bir araya geldik. Ayvalık’tan yeni bir hikâye filizleniyor, o ışık saçan gözlerinden öpüyorum. Yolun açık, hayallerin gerçek olsun. Darüşşafaka Sınavı’nda Türkiye 1.’si olarak bizleri gururlandıran, Ayvalık Atatürk İlkokulu öğrencisi Çınar Şenel’i annesi Esma Hanım, öğretmeni Nafiye Nur Budak ve Darüşşafaka Cemiyeti Balıkesir İl Sorumlusu Erkan Uzel ile birlikte misafir ettik, emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Çınar’la sohbet ettik, geleceğe dair hayallerini, yapacaklarını konuştuk. Tüm çocuklarımızın her zaman yanlarında olmaya, onları kucaklamaya devam edeceğiz. Atatürk’ün emaneti Cumhuriyet’i gönül rahatlığıyla emanet edeceğimiz evlatlarımızla ve Çınar’ımızla gurur duyuyorum” dedi.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş