havadurum

Türkçe ve Dil Eğitiminde İyi Uygulamalar konferansı gerçekleştirildi

Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığınca hayata geçirilen "Türkçe ve Dil Eğitiminde İyi Uygulamalar" Konferansı düzenlendi.

597

Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığınca düzenlenen "Türkçe ve Dil Eğitiminde İyi Uygulamalar" kapsamında 22-24 Mayıs tarihleri arasında Barbaros Hayrettin Paşa İlkokulu İngilizce Öğretmeni Şeyma Güneş tarafından gerçekleştirildi. Üç panel olarak düzenlenen konferans 97 bildiri sunumu, 5 atölye çalışması ve 38 bildirinin poster sunumu ile son buldu. Düzenlenen konferans, Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu'nun, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cihad Demirli'nin ve Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız'ın konuşmaları ile başladı.

Katılım belgesi takdim edildi

"Dil Öğreniminde İnovasyon: Teknoloji Destekli Aktif Öğrenme Stratejileri" adlı bildiriyi gerçekleştiren öğretmenimiz Şeyma Güneş'e katılım belgesi Talim ve Terbiye Kurulu Üyesi Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Taşpınar tarafından takdim edildi.

Çanakkale’den tebrik!

Çanakkale Milli Eğitim Müdürlüğü, sosyal medya hesabından “İlimizi temsilen konferansa sunduğu katkılar için öğretmenimiz Şeyma Güneş'i tebrik eder, çalışmalarının devamını dileriz” ifadeleriyle başarıyı kutladı.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş