havadurum

Türk Telekom'dan İnternet Tarifelerine Dev Zam! Fiyatlar Ne Kadar Arttı? Hangi Tarifler Zamlandı?

Türk Telekom, internet tarife fiyatlarında 2024'ün ikinci zam dalgasını gerçekleştirdi. Zamlar, 1 Temmuz 2024'ten itibaren geçerli olacak şekilde tüm bireysel ve kurumsal tarifeleri kapsıyor. Peki, hangi tarifeler ne kadar zamlandı?

895

Türk Telekom, 2024 yılı içerisinde internet tarife fiyatlarında ikinci kez zam yapıyor. 1 Temmuz 2024'ten itibaren geçerli olacak şekilde tüm bireysel ve kurumsal tarifelerde fiyat artışları uygulanacak. Zamlar, son zam dalgasından bu yana geçen 3 ayda artan enflasyon ve kur dalgalanmalarına gerekçe gösteriliyor.

Zam Oranları Ne Kadar?

Yapılan zamlar, internet paketinin hızına ve kota sınırına göre değişiklik gösteriyor. Ortalama olarak bakıldığında ise zam oranları %70 civarında. En düşük zamlı tarifede fiyat 650 TL'den 755 TL'ye, en yüksek zamlı tarifede ise fiyat 1500 TL'den 1720 TL'ye yükseliyor.

Hangi Tarifler Zamlandı?

Zamlar, Türk Telekom'un tüm bireysel ve kurumsal internet tarifelerini kapsıyor. Bu nedenle, 12 Mbps'den 1000 Mbps'ye kadar tüm hız seçenekleri ve sınırsız kotasız tüm tarifeler zamdan etkileniyor.

Zamlar Ne Zaman Yürürlüğe Girecek?

Zamlar, 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak. Bu tarihten itibaren tüm yeni abonelikler zamlı fiyatlardan yapılacak. Mevcut aboneler ise zamlı fiyatlardan 1 Temmuz 2024'ten itibaren faturalarında görecekler.

(ATİLLA AKIN)
Paylaş