havadurum

Turan ve Aktaş, personelle bayramlaştı

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan ve Vali İlhami Aktaş Kurban Bayramı nedeniyle görev başındaki personeli ziyaret etti.

437

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan ile Vali İlhami Aktaş, Kurban Bayramı münasebetiyle bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan ile Vali İlhami Aktaş, İlk olarak İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldılar. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü personelinin bayramlarını tebrik eden İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan ile Vali İlhami Aktaş, bayramın kendileri için, aileleri için, devletimiz ve milletimiz için hayırlara, güzel günlere vesile olması dileğinde bulundular.

Ardından, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan ile Vali İlhami Aktaş, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığına bağlı sahil güvenlik botu ve İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Emniyet Botunu ziyaret ederek bayram mesaisi yapan personelle bir araya geldiler.

Görevli personeller ile bir süre görüşerek sohbet eden İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan ile Vali İlhami Aktaş, bayram mesaisi yapan personelin Kurban Bayramlarını tebrik ederek çalışanlara görevlerinde kolaylıklar dilediler.

Ziyaretler kapsamında son olarak İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan ile Vali İlhami Aktaş, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığını ziyaret ettiler.

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan ile Vali İlhami Aktaş, bayram mesaisi yapan Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığı personelinin Kurban Bayramını tebrik ederek görevlerinde kolaylıklar dilediler.

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan ile Vali İlhami Aktaş’ın Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaretlere İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi Akman ve Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran eşlik etti.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş