Turan “Daha iyisini yapmak için buradayız”

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Çanakkale için hizmete devam edeceklerini söyleyerek, “Aldığımız maaşın hakkını verdirin” sözlerine verdi.

485

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Çanakkale için hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı. Çanakkale’nin öneminden bahseden Turan, “Çanakkale’yi seviyoruz. Burası Tarihin emaneti, Cumhuriyetin önsözü. Cumhuriyetin önsözü. Her iş kıymetlidir, ama Çanakkale’ye yapılan iş bambaşka bir yerdedir” ifadelerini kullandı.

“Çanakkale’mizi ihmal etmiyoruz”

Hizmetlerde, Çanakkale’ye yapılan hizmetlere yer veren Turan “Çanakkale’ye hizmet ettik 8-10 sene. Çanakkale’mizi ihmal etmiyoruz. Bakanlığımızın işleri dışında, Ayvacık ilçemizin İlçe Jandarma Komutanlığı bitiyor. Gökçeada Jandarma Komutanlığı bitiyor. Çanakkale Merkez, bir ayı kaldı bitiyor. Ezine OSB’deki karakolumuz bitti. Kirazlı bitti. Biga Akköy bitti. Bunları son bir yılda yaptık. Boğaz Komutanlığımızın yolunu İçişleri Bakanlığımız olarak üstlendik, inşallah önümüzdeki hafta ihalesini yapıp süreci başlatıyoruz. Ezine Jandarma Komutanlığımıza 2025’te başlıyoruz. Eğitim Birliğimize 4 yeni amfi yaparak, oradaki asker, polisimizin daha fazla eğitim alması elimizden geleni yapıyoruz. Ayvacık Gülpınar, Biga Balıkçeşme, Çan Etili, Yenice Merkez, Yenice Pazarköyü için 2025’te çalışmalara başlıyoruz. İçişleri Bakanlığı’mızın Çanakkale için yapabileceği ne varsa, yapmak için emrinizdeyiz. Daha iyisini yapmak için buradayız. Bizi zorlayın, sıkıştırın. Aldığımız maaşın hakkını verdirin” dedi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş