havadurum

Turan Bayraktar Parkı'nda Büyük Kutlama

Geleneksel Bayramlaşma Töreni, Burhaniye Turan Bayraktar Parkı'nda muhteşem bir atmosferde gerçekleşti.

813

Burhaniye'de Ramazan Bayramı coşkuyla kutlandı! Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Bayramlaşma töreni, bu kez Burhaniye Turan Bayraktar Parkı'nda muhteşem bir atmosferde gerçekleşti. Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Garnizon Komutanı Topçu Binbaşı Yusuf Kaya, Emniyet Müdürü Faik Karabaş, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Çağdaş Ak, siyasi parti temsilcileri, STK'lar ve birim müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen halkla bayramlaşma programı büyük bir coşkuyla sürdü.

Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, burada yaptığı konuşmada, "Ramazan Bayramı, her yıl özlemle beklediğimiz bir bayram. Hemşerilerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm Burhaniyeli hemşerilerimin Ramazan Bayramını kutluyor, sağlıklı ve mutlu yarınlar diliyorum" dedi. Kaymakam İlyas Memiş de Burhaniyelilerin bayramlarını kutlayarak hayırlı olmasını diledi.

Bayram programı kapsamında, ilçe protokolü öncelikle İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Polislerle bayramlaşan protokol üyeleri daha sonra Jandarma Komutanlığı'na geçti. Burada selamlama taburunun karşıladığı protokol üyeleri, ardından Devlet Hastanesi'ndeki hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Hastane ziyareti sonrasında ise ilçe protokolü Kenan Sucuoğlu Huzurevi'ne giderek buradaki yaşlıları ziyaret etti ve onların da bayramını kutladı. Hastane ve huzurevi ziyaretlerinde, Burhaniye Belediye Başkanlığı tarafından vatandaşlara kolonya dağıtıldı. Bu güzel etkinliklerle, Ramazan Bayramı coşkusu Burhaniye'de yaşayan herkesi sarıp sarmaladı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş