havadurum

Tugay Gök Öldü Mü? Youtube ve Sosyal Medya Fenomeni Tugay Gök Kimdir?

Tugay Gök öldü mü? Bu sorunun cevabını arayan binlerce kişi, Youtube ve sosyal medya fenomeni olan Tugay Gök’ün hayatını merak ediyor. Peki, Tugay Gök kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, Tugay Gök hakkında bilmeniz gerekenler.

4562

Youtube ve sosyal medya fenomeni olan Tugay Gök, son zamanlarda öldü mü sorusuyla gündeme geldi. Tugay Gök’ün ölüm haberleri, internette yayılan bir video nedeniyle ortaya çıktı. Video, Tugay Gök’ün bir tavukla oynarken kalp krizi geçirdiğini ve öldüğünü iddia ediyordu. Ancak, bu videoyu izleyenler, videonun montaj olduğunu ve Tugay Gök’ün ölmediğini anladılar. Tugay Gök, videoyu yapanlara tepki göstererek, kendisinin sağlıklı olduğunu ve hayranlarını üzmek istemediğini söyledi. Tugay Gök, ölüm haberlerinin asılsız olduğunu kanıtlamak için, sosyal medya hesaplarından yeni paylaşımlar yaptı.

Tugay Gök Kimdir?

Tugay Gök, 17 Ekim 1994 tarihinde Adana’da doğdu. Terazi burcu olan Tugay Gök, 28 yaşındadır. Tugay Gök, Youtube’a ilk olarak 15 Kasım 2012 tarihinde başladı ve zamanla popüler hale gelmeyi başardı. Şu anda 2,87 milyon üzerinde aboneye sahip olan Tugay Gök’ün kanalındaki toplam görüntülenme sayısı ise 619.270.510 üzerine çıkmıştır. Tugay Gök, Youtube’da komik, eğlenceli ve ilginç videolar paylaşmaktadır. Tugay Gök’ün en çok izlenen videoları arasında, "Emiceee Serkannn bu tavuk öldü olum adam öldürdün sen", “Tugay Gök - Kız Arkadaşımı Aldattım Şakası” ve “Tugay Gök - Kız Arkadaşımı Aldattım Şakası 2” gibi videolar yer almaktadır.

Tugay Gök’ün Ailesi ve Eşi

Tugay Gök, aslen Adana’lıdır. Ancak, şu anda İstanbul’da yaşamaktadır. Tugay Gök, 2018 yılında Nilay Gök ile evlendi. Nilay Gök de Tugay Gök gibi Youtube ve sosyal medya fenomenidir. Nilay Gök’ün Youtube kanalında 1,26 milyon üzerinde abone bulunmaktadır. Nilay Gök, Youtube’da güzellik, moda, makyaj, alışveriş, vlog ve eğlence videoları paylaşmaktadır. Tugay Gök ve Nilay Gök, 2020 yılında bir oğulları oldu. Oğullarının adı Ayaz Gök’tür. Tugay Gök ve Nilay Gök, sosyal medya hesaplarından sık sık ailelerine ve oğullarına dair paylaşımlar yapmaktadırlar.

Tugay Gök’ün Sosyal Medya Hesapları

Tugay Gök, Youtube dışında da sosyal medyada aktif bir şekilde yer almaktadır. Tugay Gök’ün Instagram hesabında 2,5 milyon üzerinde takipçisi bulunmaktadır. Tugay Gök, Instagram’da @tugi_ isimli hesabını kullanmaktadır. Tugay Gök, Instagram’da günlük hayatına, ailesine, arkadaşlarına ve işlerine dair fotoğraf ve videolar paylaşmaktadır. Tugay Gök’ün Twitter hesabında ise 1,1 milyon üzerinde takipçisi bulunmaktadır. Tugay Gök, Twitter’da @tugaygok isimli hesabını kullanmaktadır. Tugay Gök, Twitter’da gündeme, olaylara, videolarına ve hayranlarına dair tweetler atmakta ve yorumlar yapmaktadır. Tugay Gök, ayrıca Nonolive isimli canlı yayın platformunda da yer almaktadır. Tugay Gök, Nonolive’da @tugaygok isimli hesabını kullanmaktadır. Tugay Gök, Nonolive’da oyun oynarken, sohbet ederken ve eğlenirken canlı yayın yapmaktadır.

(Saim Tunçman)

Paylaş