havadurum

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının açılışı düzenlendi

Çanakkale Gazi Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan projelerin sergilendiği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının açılışı gerçekleştirildi.

475

Çanakkale Gazi Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladığı ve projelerinin sergilendiği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının açılışı düzenlendi. Düzenlenen açılış törenine, İl Millî Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Ergüven, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Bilal Bilen ve Ahmet Güngör, öğretmenler, öğrenciler, okul idarecileri ve davetliler katıldı.

Öğrencilerin başarılarının devamını diledi

Proje yürütücüsü Saadet Altınağaç rehberliğinde öğrenciler tarafından projeler hakkında sunumlar düzenlendi. Stantları tek tek gezen İl Millî Eğitim Müdürü Yılmaz ve beraberindekiler; öğrenci ve danışman öğretmenlerden projeler hakkında bilgiler edindi. Bu tür projelerin ve etkinliklerin öğrencilerin öz güveninin artmasında çok etkili olduğunu belirten İl Millî Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, projelerin gerçekleştirilmesinde emeği geçen öğrencileri, onları destekleyen öğretmenleri ve okul idarecileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

(ATİLLA AKIN)
Paylaş