TÜBİTAK 393 Kısmi Süreli Proje Personeli Alımı Yapacak

TÜBİTAK, Ankara ve Kocaeli’deki çeşitli araştırma merkezlerinde görevlendirilmek üzere 393 kısmi süreli proje personeli alımı yapacağını duyurdu. Başvurular için son tarih 14 Ekim.

127

TÜBİTAK, 393 kısmi süreli proje personeli alımı yapacağını duyurdu. Bu personeller, Ankara ve Kocaeli’deki çeşitli TÜBİTAK merkezlerinde görevlendirilecek. Başvurular için son tarih 14 Ekim olarak belirlendi. İşte başvuru şartları ve detaylar:

TÜBİTAK Personel Alımı Başvuru Tarihi ve Şartları

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Resmi Gazete’de yayımlanan ilanla 393 kısmi süreli proje personeli alacağını açıkladı. Bu personeller, TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (BİLGEM), TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM), TÜBİTAK Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (SAGE), TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü (UZAY), TÜBİTAK Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü (RUTE) ve TÜBİTAK Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TÜSSİDE) gibi merkezlerde görev yapacak.

Başvuruların Son Günü

Başvurular için belirlenen son tarih 14 Ekim 2. Başvuru süreci ve gerekli koşullar, TÜBİTAK’ın resmi internet sayfasında (www.tubitak.gov.tr) ve TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi’nde (kariyer.tubitak.gov.tr) yayımlanacak.

Görev Alacak Merkezler

Personeller, Ankara ve Kocaeli’deki TÜBİTAK merkezlerinde görevlendirilecek. Bu merkezler arasında BİLGEM, MAM, SAGE, UZAY, RUTE ve TÜSSİDE bulunuyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş