havadurum

TRT Tabii Nedir, Ücretli mi, Nasıl İzlenir?

TRT Tabii, TRT’nin yeni dijital platformu olarak dikkat çekiyor. Peki, TRT Tabii nedir, ücretli mi, nasıl izlenir? İşte, TRT Tabii hakkında merak edilenler.

22292

TRT, Türkiye’nin yerli ve milli dijital platformu olan TRT Tabii’yi 7 Mayıs 2023 tarihinde yayına aldı. TRT Tabii, Türkçe, Arapça, Urduca, İspanyolca ve İngilizce olmak üzere 5 farklı dilde ve 25 ülkede hizmet verecek. TRT Tabii platformunda hem yetişkinler hem de çocuklar için hazırlanmış birçok proje yer alacak. İçerisinde platforma özel üretilen pek çok içerik de bulunacak. Peki, TRT Tabii nedir, ücretli mi, nasıl izlenir? İşte, TRT Tabii hakkında detaylı bilgiler.

TRT Tabii Ücretsiz mi?

TRT Tabii, ilk etapta Türkiye’deki kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor. Platformda aksiyondan komediye, tarihi dramadan animasyona kadar birçok orijinal içeriğe ev sahipliği yapılıyor. TRT’nin sevilen yapımları da platformda mevcut. TRT Tabii’nin 2023’ün sonlarına doğru ise ücretli yayına geçmesi planlanıyor. Ücretli yayın için henüz net bir rakam açıklanmadı.

TRT Tabii Nasıl İzlenir?

TRT Tabii’ye “www.tabii.com” adresinden ulaşılabiliyor. Platforma erişim akıllı telefon, tablet, televizyon ve bilgisayar gibi birçok farklı cihazdan sağlanabiliyor. TRT Tabii’ye üye olmak için ise e-posta adresi ve şifre yeterli. Platformda ayrıca seslendirme seçenekleriyle farklı dillerde yayın yapma imkanı da sunuluyor.

TRT Tabii Hangi Yapımları Sunuyor?

TRT Tabii, 7 Mayıs itibarıyla 23 yapım ile yayına başladı. Bunlar arasında Mevlana Celaleddin-i Rumi, Hür, Tozkoparan, Altay, Modern Doğu Masalları, Koyu Beyaz, Son Gün, Kapı, Hay Sultan, Şanzelize Düğün Salonu, Derin Mor, Akif, Şebeke, Adalet, Aşkımız Yeter, Dayton ve Yangın Günleri gibi dikkat çeken projeler yer alıyor. Ayrıca çocuklar için animasyon içerikleri de platformda kendine yer buluyor.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş