Toraman’dan öğrencilere ziyaret

Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Çanakkale Merkez Turgut Reis Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle buluştu. Vali Toraman’a, Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta da eşlik etti.

268

Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Çanakkale Merkez Turgut Reis Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Ziyaret sırasında İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta da Vali Toraman’a eşlik etti. Öğrencilerle samimi bir ortamda buluşan Vali Toraman, eğitim süreçleri hakkında bilgi alarak öğretmenlerin öneri ve taleplerini dinledi. Eğitim alanındaki yenilikler ve okulun başarıları üzerinde durarak, öğrencilerin gelişimi için sağlanan imkânları yakından inceleme fırsatı buldu.

Vali Toraman, öğretmenlerin özverili çalışmalarını takdir ettiğini ifade ederken, eğitim kalitesinin artırılması adına her türlü desteğin sağlanacağını belirtti. Çanakkale'nin eğitim alanında daha ileri seviyelere ulaşması adına yapılan projelere değinerek, öğrenci ve öğretmenlerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Turgut Reis Ortaokulundaki ziyaretin ardından Vali Toraman, okulun başarılarını desteklemek amacıyla çalışmaların sürdürüleceğini vurguladı. Ziyaret, öğrenci ve öğretmenler tarafından memnuniyetle karşılandı.

(YUSUF SONKURT)
Paylaş