Toplanma alanını öğren ki, canın sağ olsun!

Çan Belediyesi tarafından olası bir afet ve acil durumda panik ve sıkıntı yaşanmaması amacıyla "Afet ve Acil Durum Toplanma Alanları" belirlendi.

433

Çan Belediyesi, olası afet ve acil durumlar için vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla önemli bir duyuru yaptı. Resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, şehirde belirlenen 17 adet afet ve acil durum toplanma alanı hakkında bilgilendirme yapıldı. Belediye, bu alanların hayati önem taşıdığına dikkat çekerek, vatandaşları toplanma alanlarını kontrol etmeleri konusunda uyardı.

Çan Belediyesi'nden afet ve acil durum toplanma alanları hakkında önemli bilgilendirme

Konuyla ilgili olarak Çan Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yapılan açıklamada; "Toplanma Alanları; afet ve acil durumlar sonrasında geçici barınma merkezleri hazır olana kadar geçecek süre içerisinde yaşanacak paniği önlemek ve sağlıklı bilgi alışverişini sağlamak amacıyla halkın tehlikeli bölgeden uzaklaşarak toplanabileceği güvenli alanlardır. Kentimizde deprem başta olmak üzere meydana gelebilecek olası bir afet ve acil durumunun ilk saatlerinde vatandaşlarımızın geçici olarak ikame edeceği 17 adet afet ve acil durum toplanma alanı belirlenmiş ve belediyemizce tabelaları yerleştirilmiştir. Kentimizde deprem başta olmak üzere meydana gelebilecek olası afet ve acil durumlara yönelik güvenli toplanma alanlarını kontrol etmeyi unutmayınız!" denildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş