Tolga Çevik, Atatürk Rolüyle '100 Yıllık Armağan' Filminde Ekranlara Geliyor!

Bugün, 26 Ağustos 2024'te, Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan '100 Yıllık Armağan' filmi, ünlü komedyen Tolga Çevik'in Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırdığı yarı belgesel film ekranlara gelecek.

1776

Komedyen Tolga Çevik, Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırdığı "100 Yıllık Armağan" filmiyle bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Star TV ekranlarında saat 22.00'de yayınlanacak olan bu özel yapım, ünlü komedyenin farklı bir rolde izleyiciyle buluşmasını sağlıyor.

25 Film İmzalı Özel Yapım!

"100 Yıllık Armağan" filmi, bir bankanın 100. yılı şerefine 25 Film tarafından hazırlandı. Ali Taner Baltacı’nın yazıp yönettiği ve Suzan Kardeş’in makyajıyla Atatürk'e hayat veren Tolga Çevik, performansıyla dikkat çekiyor. Film, yarı belgesel niteliğinde olup, 40 dakikalık süresiyle izleyicilere tarihi bir yolculuk sunuyor.

Diğer Rollerde Kimler Var?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, filmde Tolga Çevik’e Engin Alkan, Burcu Kara ve Onur Buldu gibi başarılı isimler eşlik ediyor. Engin Alkan, Celal Bayar’ı canlandırırken, Burcu Kara bankanın ilk kadın müdürü Hatice Hanım’a hayat veriyor. Ayrıca, Onur Buldu Kumbaracı rolüyle izleyici karşısına çıkarken, Gökşen Ateş de Celal Bayar’ın eşi Reşide Bayar karakterini canlandırıyor.

Star TV'de Bu Akşam Ekranlara Gelecek

Bu özel yapım, bu akşam saat 22.00'de Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. "100 Yıllık Armağan", Atatürk'ü ve Cumhuriyet’in ilk yıllarını anlatan etkileyici sahneleriyle izleyenlere unutulmaz bir deneyim sunacak.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş