TOBTİM’den Ticaret Bakanı Ömer Bolat’a ziyaret

Türkiye´nin en büyük meslek kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin kurumsal desteği ile dünya ve ülke çapında öncü, girişimcilik ruhu taşıyan, yurtdışındaki ilk ticaret ve ofis merkezi olan TOBTİM Uluslararası Ticaret Merkezleri A.Ş Yönetim Kurulu, 22 Temmuz 2024 Pazartesi günü Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ı makamında ziyaret etti.

577

TOBTİM Yönetim Kurulu Başkanı ve Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar Başkanlığındaki TOBTİM heyetinde, Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Adabağ, Yönetim Kurulu Üyeleri Karacabey Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail AkçaY, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, Niğde Ticaret Borsası Başkanı Zafer Uyanık ile TOBTİM A.Ş. Genel Müdürü Berna Özşar yer aldı.

TOBTİM Yönetim Kurulu Üyesi ve Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz ziyaret ile ilgili şu açıklamalarda bulundu. Deniz; “İhracat yapan küçük ve orta boy işletmelerin yanı sıra tanınmışlık düzeyi yüksek ya da büyük ölçekli Türk firmalarının uluslararası piyasalarda doğrudan ve yerinde pazarlama yapabilmelerini kolaylaştırma misyonu ile çalışan TOBTİM olarak bugün Ankara’da yapmış olduğumuz Yönetim Kurulu toplantımız kapsamında Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte Değerli Ticaret Bakanımıza ziyaret gerçekleştirdik. Sayın Bakanımıza nazik kabulleri ve yakın ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş