TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu toplantısı gerçekleştirildi

TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Toplantısı Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.

630

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda, TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Yardımcıları Beyhan Var, İnci Bayram, komite üyeleri Burcu Sezer, Filiz Bahar, Güzin Kutlu, Merve Yılmazbaş, Seçil Yavaşoğlu, Selma Akpınar, Duygu Aktürk ile Genel Sekreter Sema Sandal, yeni kayıt yaptıran Kadın Girişimciler, ÇOMÜ Girişimci Kadınlar Kulübü Başkanı Selin Hacıoğlu ile ÇOMÜ Girişimci Kadınlar Kulübü Üye öğrencileri hazır bulundu.

TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Toplantısı’nın açılış konuşmasını gerçekleştiren TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Yardımcısı İnci Bayram: “Sevgili Kadın Girişimciler sizleri sevgiyle selamlıyorum. Bugün burada Birce Başkanımız da sizlerle olmayı çok arzu ediyordu fakat planda olmayan bir sebepten dolayı şehir dışında, sizlere selamlarını iletmemi istedi.

Seçimimizin üzerinden tam bir yıl geçti. Bu süreçte Kadın Girişimler Kurulu olarak sizlerle olabildiğince bir araya gelip, ortak paydada buluşturan projeler ortaya koymaya dikkat ettik. Bugün son 1 senenin değerlendirmesini yapmak istiyoruz. Kadın Girişimciler İcra Komitesinden beklentilerinizi, neler yapmalıyıyız veya nelere daha fazla önem vermeliyiz. Sizlerden gelen tüm öneriler bizler için çok kıymetli. Kurul arkadaşları ile birlikte bu değerli önerilerinizi not alacağız.” dedi.

Her yıl tekrarlanması planlanan “Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması” üçüncü dönem başvurularının başladığını ve başvuruların 20 Ekim 2024 Pazar gününe kadar yapılacağı bilgisi verildi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ile yürütülen “100 Öğrenci, 100 Kadın Girişimci Projesi” başvuruları hakkında görüşüldü. Üniversitede kurulan Girişimci Kadınlar Kulübü’nün Ekim ayı içerisinde Olağan Genel Kurul’u gerçekleştirildiği ve Girişimci Kadınlar Kulübü Başkanlığına Selin Hacıoğlu’nun seçildiği bilgisi verildi.

2023-2024 eğitim-öğretim yılı içerisinde gerçekleştirilen projenin anket sonuçlarının değerlendirilmesi ÇOMÜ Girişimci Kadınlar Kulübü Başkanı Selin Hacıoğlu tarafından yapıldı.TOBB Kadın Girişimciler Kurulu seçimleri sonrasında son 1 yılın değerlendirilmesi yapılarak, üyelerden gelen talepler görüşüldü.

Ardından “İş Hayatında Kadın Sohbetleri” başlığı altında İda Dizayn Mimarlık A.Ş. sahibi ve İcra Komitesi Üyesi Güzin Kutlu tarafından “Dijital Dünyaya Adım At, Hayatın ve İşinin Geleceği ile Bağlantıda Kal” adlı sunum gerçekleştirildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş